100%

Van ideeschets tot eindproduct, bij ons is een opdracht pas klaar als deze echt klaar is! Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

Over FLV-Design

Wij zijn een klein bedrijf met als voordeel korte lijnen, persoonlijk contact. Wij kunnen u veel mogelijkheden bieden: of het nu gaat om grafische vormgeving, productontwerp of een visualisatie! Wij zijn u graag van dienst! We willen mooie producten maken waar onze klanten blij van worden en bovenal producten waar we samen trots op kunnen zijn.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij U naast onze diensten ook drukwerk en promotiemiddelen aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw project, aanvragen worden door ons altijd binnen 24 uur beantwoord.

Next

Onze visie

Wij geloven in het principe dat het beste resultaat niets te maken heeft met inkopen of verkopen van een project, maar de kern van succes zit in het vinden van de juiste partner, uit ervaring weten wij dat persoonlijk contact hierbij een belangrijke rol speelt. Wij stellen samen met u een duidelijke ontwerpstrategie op wat u helpt om beslissingen te nemen.

Next

Portfolio

Wij werken graag voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers, waarbij wij ons onderscheiden door het leveren van hoogstaande diensten of producten. Van lokaal tot multinationaal, van eenvoudig tot complex.  Met veel plezier en passie gaan wij met elk project aan de slag.
We adviseren, denken, maken en doen verbazen, elke dag opnieuw.

Onderstaande een kleine selectie uit deze projecten:

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Of gewoon zin eens kennis te maken en te brainstormen?

Laat het ons weten, onder genot van een kop koffie is hier altijd ruimte voor!